Page 49 - Ingeniantes 821 Final interactivo
P. 49

Revista Ingeniantes 2021 Año 8 No. 2 Vol. 1

[23] Casierra, F., Constanza, M. y Cárdenas, J., F.,
(2007). Análisis del crecimiento en frutos de tomate
(Lycopersicon esculentum Mill.) cultivados bajo in-
vernadero. Agronomía Colombiana 25(2), 299-30.
[24] Stirk, W., A., Ördög, V., Van Staden, J. and
Jäger, K.,(2002). Cytokinin- and auxin-like activity
in Cyanophyta and microalgae. Journal of Applied
Phycology 14: 215–221.
[25] Molnar, Z., y Ördög, V., (2005). “Microalgal
and cyanobacterial extracts in the tissue culture of
higher plants (pea, tobacco, beet). Acta Biologica
Szegediensis, 49(1-2), 39-40.
[26] Becker, E. W., (2007). “Micro-algae as a source
of protein.” Biotechnology Advances, 25, 207-210.
[27] Martínez, M. C., López, L., Hernández, M.,
López, C., Nieves, F. G. y Carvajal, M., (2008).
“Agricultural practices for enhanced human health.”
Phytochem Rev., 7, 251-260.
[28] Fierro, E., J., (2015). Respuesta de Col China
(Brassica rapa L. ssp. pequinensis (Lour.) Hanelt.,)
y Culantro (Coriandrum sativum L.) a la Aplicación
al Suelo del Consorcio de Microalgas (Chlorella sp.)
y (Scenedesmus sp.). Tesis de Grado Previa a la
Obtención del Título de Ingeniera Agrónoma. Uni-
versidad Central del Ecuador Facultad de Ciencias
Agrícolas Carrera de Ingeniería Agronómica, Quito,
Ecuador.

                                                                  45
   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54